
ماه رمضان فرصت مناسبی برای اصلاح عادتهای غلط غذایی است، از این رو فرهنگسرای بانو سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، به مناسبت روز جهانی بهداشت و هفته ملی سلامت، اقدام به برگزاری کارگاه اصول تغذیه سالم تحت عنوان"به وقت سلامتی"با تاکید بر شعار"سلامتی برای همه"به میزبانی پایگاه بسیج جواد الائمه(ع) کوی مفتح کرد.
کارشناس تغذیه در این نشست با اشاره به اهمیت نقش روزه داری و تاثیر روزه در سلامت جسمی گفت: در ماه رمضان ضرورت دارد که روزه داران با اصول تغذیه مناسب ماه رمضان آشنا شوند و با بهرهمندی از روشهای تغذیه مطلوب از بروز انواع مشکلات جلوگیری کنند.
فاطمه حسن بیگی با بیان اینکه سحری، افطار و شام سه وعده غذایی است که باید در ایام ماه رمضان و در هر وعده به صورت سبک، مورد استفاده قرار گیرد، بر بهرهجویی از همه انواع خوراکیهای موجود در هرم غذایی تاکید و نسبت به عدم مصرف مایعات سرد، نوشابههای گازدار، غذاهای نفاخ و رعایت تعادل در مصرف خوردنیهایی مثل زولبیا و بامیه هشدار داد.
این مشاور تغذیه با برشمردن نکات بهداشتی و سلامتی روزه داری در افرادی با بیماریهای دیابت نوع یک و دو، فشار خون، بیماریهای کلیوی، گوارشی و قلبی و همچنین مادران باردار و شیرده، به سوالات بانوان در رابطه با تغذیه پاسخ داد.