
سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و هیئت فرهنگی فاطمیون کاشان (مجموعه فرهنگی محبان ابوالفضلع) در قالب همایش «روایت مادری» در سوگ مادر حضرت اباالفضلالعباس(ع) سوگواری کردند و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت(ع) نشان دادند.
تالار شهر شهرداری کاشان به مناسبت وفات حضرت امالبنین(س) با هدف تکریم همسران و مادران شهدای کاشان، سیاهپوش شده و نوای نوحهخوانی و مرثیهسرایی در سوگ حضرت امالبنین(س) از این مجموعه فرهنگی به گوش رسید.
محفل عزاداری وفات حضرت امالبنین(س) با حضور گسترده بانوان و خانواده معظم شهدا همراه با تبجیل از مادران و همسران شهدا با همراهی تعدادی از مدیران و مسئولین شهری انجام شد.
حضور و سخنرانی همسر سردار شهید زاهدی و سیده هدی موسوی، خواهر دبیرکل سابق حزب الله لبنان، مدیحهسرایی مهدی سلحشور، شعرخوانی آقای جلوداری و اجرای سرود گروه صراط از جمله بخشهای همایش «روایت مادری» بود.
همایش «روایت مادری»به صورت زنده و مستقیم از شبکههای خبر و اصفهان پخش شد.