
با هدف آشنایی با شخصیت علمی، اخلاقی و آثار استاد شهید مرتضی مطهری، جشنواره «بهشتِ اردیبهشت» از سوی فرهنگسرای علامه فیض کاشانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و موسسه بینش مطهر کاشان در کوشک میدان کمالالملک آغاز به کار کرد.
این جشنواره سه روزه به مناسبت ۱۲ اردیبهشت روز بزرگداشت شهید مرتضی مطهری به منظور ارائهی دستاوردهای هنری، مطالعاتی، فرهنگی و رسانهای همراه با ایستگاه اختصاصی کودکان با نقاشی و رنگآمیزی، مسابقه، شعر با اهدای جوایز و هدیه فرهنگی برگزار گردید.
جشنواره «بهشتِ اردیبهشت» که مخاطب آن عموم مردم، دانشجویان، طلاب، نوجوانان و کودکان هستند، دارای غرفههایی با عناوین مختلف با هدف ترویج فرزندآوری، انس و شناخت امام زمان(عج) و زمینهسازی ظهور، آشنایی با شهدای دانشجوی معلم کاشان، ترویج پوشش و حجاب اسلامی، فروش ملزومات حجاب و عفاف و همچنین فروش محصولات فرهنگی و لوازم التحریر اسلامی و ایرانی است.
اجرای برنامههای هنری در قالب سیاه قلم با موضوع طراحی چهره شهدای جبههی مقاومت و انقلاب، کالیگرافی و خطاطی، آتلیه و برنامههایی نظیر سرود نیز از دیگر بخشهای جشنواره بود که تا ۱۳ اردیبهشتماه اجرا گردید.