سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان

31 فروردین 1402 03:16 415 بازدید

سرپرست سازمان:

ارتقا سلامت با تاکید بر تغذیه سالم مهم‌ترین رویکرد جشنواره سفره رمضان بود

ارتقا سلامت  با تاکید بر تغذیه سالم مهم‌ترین رویکرد جشنواره سفره رمضان بود

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان با توجه به رویکرد سازمان در ارتقای سلامت شهروندان بر لزوم ترویج و مصرف تغذیه سالم تاکید کرد.

محمدعلی فرجی در اختتامیه هفدهمین جشنواره «سفره رمضان» که در قالب مسابقات آشپزی و شیرینی‌پزی از سوی فرهنگ‌سرای مهر برگزار شد، هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج استفاده از غذای اصیل ایرانی، ترغیب شهروندان به کار جمعی و ایجاد نشاط اجتماعی ذکر کرد.

وی اظهار داشت: این جشنواره با رویکرد معرفی توانمندی و خلاقیت‌های بانوان در حوزه ترویج غذاهای سنتی و اصیل ایرانی  در ۴ بخش غذاهای اصلی(سنتی، ملل)، پیش غذا، دسرهای سنتی و اصیل و بخش شیرینی‌پزی انجام شد.
 
سرپرست سازمان، ملاک ارزیابی در انتخاب مسابقات آشپزی و شیرینی پزی را طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا، استفاده از مواد غذایی سالم و نیز تزئین غذای مورد نظر عنوان کرد و اظهار داشت: با رای داوران حاضر، نفرات برتر انتخاب شده و جوایزی به آنها اهداء شد‌.


نظرات کاربران