سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان

31 فروردین 1402 03:11 431 بازدید

با برگزاری هفدهمین جشنواره سفره رمضان:

علاقه‌مندان توانایی خود را در آشپزی و شیرینی پزی محک زدند

علاقه‌مندان توانایی خود را در آشپزی و شیرینی پزی محک زدند

با هدف سلامت هر چه بیشتر شهروندان و در راستای کمک به تغییر سبک زندگی و ارتقاء سلامت شهروندی با تاکید بر تغذیه سالم و همچنین آشنایی با غذاهای سنتی و خانگی ایرانی، فرهنگ‌سرای مهر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان، اقدام به برگزاری جشنواره«سفره رمضان» در قالب مسابقات آشپزی و شیرینی پزی کرد تا از این راه جامعه را به سوی الگوی صحیح برای کاهش مصرف غذاهای آماده سوق دهد.

مسابقات این جشنواره در هفدهمین دوره در ۴ بخش پیش غذا، غذاهای اصلی (سنتی و ملل)، دسرهای سنتی و اصیل، کیک و شیرینی و نان‌های سنتی با حضور ۴۵ نفر از بانوان و آقایان علاقه‌مند با داوری مهدی مجتبایی‌فر، صدیقه محزون و زهرا ادیب برگزار و در پایان از نفرات برتر هر بخش تقدیر شد. 

هفدهمین جشنواره «سفره رمضان» با تحویل ۵۴ نوع غذا و دسر، برپایی کارگاه تغذیه سالم با حضور علیرضا زارعی‌نسب کارشناس تغذیه شروع شد و پس از اقامه نماز جماعت و پذیرایی از شرکت کنندگان به صرف افطاری، مراسم پایانی این رویداد که اجرای آن را آسیه زلفی بر عهده داشت با نمایش طنز توسط گروه شاخه نبات با موضوع تغذیه سالم با هنرمندی مرتضی جهانی و بهنام سراج و معرفی و تقدیر از برگزیدگان ادامه یافت و در این مراسم حجت الاسلام منصور فرجی رئیس حوزه‌های علمیه کاشان و محمد علی فرجی سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان به ایراد سخنرانی پرداختند.

در بخش شیرینی پزی، آذر نوبختیان، کبری واحدی و زهره محمدی آرانی به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند، در بخش دسرهای سنتی، زهره قناویزی و فائزه صالحی به ترتیب رتبه اول و دوم را به دست آوردند، در بخش غذاهای اصلی (سنتی و ملل) صالح کامران و مریم سرسنگی عنوان اول و دوم را به خود اختصاص دادند و عاطفه مسگری و معصومه ذنوبی نیز به صورت مشترک سوم شدند، نجمه سادات مهدی، فاطمه مسگری و مریم حیدریان نیز به عنوان نفرات اول تا سوم، بخش پیش غذا معرفی شدند.


نظرات کاربران