در آستانه فرارسیدن بهار به منظور غنای بصری و ایجاد سرزندگی به سیمای شهری، ویژه برنامه «دیوار سبز» در امتداد برنامههای هفته منابع طبیعی و روز درختکاری فرهنگسرای بانو سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در قالب بازپیرایی، رنگ آمیزی، تزئین و گل کاری در منطقه لتحر و فاز یک ناجی آباد اجرا شد.
سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در تشریح برنامه«دیوار سبز» با تاکید بر اینکه زیباسازی محیط زندگی شهروندان، موجب ایجاد و ارتقاء شادابی و نشاط شده و تاثیر شایانی در سلامت جسمی و روانی شهروندان دارد، اجرای این برنامه برای نخستین بار با رویکرد گنجاندن طبیعت در محیط شهری را علاوه بر زیبایی و ایجاد جذابیت بصری در بهبود کیفیت هوای محیط و ایجاد فرهنگ زیست محیطی در جامعه و مقابله با آلودگیهای محیط زیست اثرگذار دانست.
محمد علی فرجی گفت: این طرح با حضور دانش آموزان به عنوان شهروندان مشارکت پذیر و دوستدار طبیعت با تمرکز بر آموزش و مشارکت در کاشت و نگهداشت گل و گیاه توسط کارشناسان فضای سبز همراه با آموزش نحوه استفاده از مواد بازیافتی برای تولید اثر هنری توسط محمد خاکی کارشناس ارشد پژوهش هنر با همکاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری به صورت آزمایشی با انتخاب دیوارهایی در بلوار زیارت کوچه جنب زیارت امامزاده عبداله(ع) مقابل گلزار شهدا و همچنین فاز یک ناجی آباد با نصب گلدانهای ساخته شده با مواد بازیافتی روی دیوار، کاشت گل در گلدانها توسط دانشآموزان و تبدیل به دیوار سبز اجرا شد.
شایان ذکر است فرهنگسرای بانو در حاشیه اجرای این طرح، برنامه شادی را درقالب مسابقه و اهدای جوایز به منظور تشویق شهروندان به نگهداری از دیوار سبز برگزار کرد که با استقبال شهروندان روبرو شد.

