سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان

21 خرداد 1397 13:42 1083 بازدید

همزمان با ماه رمضان صورت می گیرد

شنیدن دغدغه ها و مشکلات مردم از بلند گوهای مساجد کاشان

شنیدن دغدغه ها و مشکلات مردم از بلند گوهای مساجد کاشان

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان در تشریح این برنامه گفت:"برنامه مساجد کانون نورانی محلات"یکی از سری برنامه های جشنواره"ضیافت خوبان"معاونت فرهنگی اجتماعی این سازمان است که به مناسبت ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی را برای مدیران شهری ایجاد کرده تا در مساجد و همچنین جلسات قرآنی که به عنوان کانون نورانی محلات  است حضور پیدا کنند و دغدغه های حوزه فعالیت خود را بیان و محدودیت های شهری و اهم موضوعات شهروندی را با نگاهی اجتماعی بازگو کنند.

مرتضی والی زاده با اشاره به اینکه مساجد به عنوان مرکزی جهت بصیرت افزایی و محل رفع مشکلات شهری مردم محسوب می شود بربه کارگیری و بهره مندی از ظرفیت مساجد به عنوان کانون نورانی محلات در راستای کاهش مشکلات موجود مدیریت شهری تاکید کرد.

وی افزود: با عنایت به اینکه هر مسجد می تواند علاوه بر نشر معارف قرآنی و اهل بیت به عنوان کانونی در بین اهالی محله و شهر جهت رفع مشکلات موجود در مدیریت شهری باشد، حضور فعال مردم دارالمومنین کاشان در مساجد، فرصتی بی بدیل برای مدیریت شهری ایجاد کرد  تا برای ارتقاء مشارکت گیری معنوی، مادی و فکری شهروندان و در راستای افزایش بهره وری در انجام امور قدمی موثر بردارد.

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان ضمن تاکید بر اهمیت تقویت مساجد به عنوان کانون نورانی محلات با هدف ارتباط دو سویه بین شهروندان و مدیران شهری به منظور رفع مسائل و مشکلات مردم محله های مختلف شهر کاشان خاطر نشان کرد: در ماه رمضان از فرصت حضور مردم در مساجد، حسینیه ها و جلسات قرآن برای تبیین الزامات فرهنگ شهروندی با بهره گیری از مفاهیم قرآنی نهایت استفاده را در این ایام داشتیم.

والی زاده گفت: در این نشست ها و جلسات قرآنی مدیران شهری دغدغه های حوزه فعالیت خود را تبیین و با توجه به ماموریت مدیریت شهری با بهره گیری از آموزه های دینی مسائل مربوط به فرهنگ همسایه داری، ترافیک، محیط زیست و فرهنگ حفظ اموال عمومی را مطرح و از طرفی شهروندان محترم نیز مشکلات و مسائل محله خود را بدون واسطه مطرح می کنند.

 وی یادآور شد: تبدیل مساجد به کانون ارتباط گیری با شهروندان و فعالان اجتماعی محلات از ضروریات اثبات شده جهت استمرار مشارکت مردم به عنوان سرمایه های اجتماعی است که نقشی موثر در افزایش کارایی و اثربخشی خدمات ارائه شده از سوی مدیریت شهری دارد.

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان اذعان داشت: آنچه مسلم است آگاهی مردم از خدمات شهرداری در شهر مناسب نیست که وجود این ضعف در کاهش همراهی شهروندان با مدیریت شهری تاثیرگذار است و بهترین روش برای رفع این نقص، ارتباط گیری مستقیم مردم با مدیران و تبیین خدمات متعدد شهرداری از زبان مدیران شهری می باشد که در این طرح امکان ایجاد پیوند بیشتر مردم با مسئولان به خوبی میسر شده است.

والی زاده  در خصوص نحوه برگزاری این نشست ها در مساجد و جلسات قرآن گفت: پس از حضور و بررسی دقیق عملکرد و مشکلات مناطق، دغدغه های مردم شنیده و تصمیمات نهایی را در این باره اتخاذ می کنیم تا از ظرفیت های بالقوه فراوانی که مساجد در پیشبرد اهداف مدیریت شهری برخوردار می باشند به اهمیت اجتماعی این پایگاه نورانی و تاثیر فرهنگی آن پی برده شود.

وی در خصوص ادامه برگزاری این برنامه بعد از ماه رمضان افزود:  در صدد هستیم نقاط ضعف و قوت این برنامه  را با نظر خواهی از مخاطبین و متولیان جلسات احصا تا درصورت بازخورد مثبت در ادامه سال  نیزشاهد حضور پررنگ تر و موثر مدیران شهری در"مساجد به عنوان کانون نورانی محلات"باشیم.

شایان ذکر است برنامه"مساجد کانون نورانی محلات" در راستای تقویت جلسات قرآنی و کمک به فعالیت های خادمان قرآنی از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان با مشارکت روابط عمومی مناطق پنج گانه در شماری از مساجد و جلسات قرآنی شهر کاشان برگزار می شود.


نظرات کاربران